"La consecució d'una gran gesta no és solament gràcies a l'esforç físic i tècnic abocats, si no que també és conseqüència d'haver-ho somiat, i que aquest segon factor és tan important o més que el primer, ja que un bon entrenament i planificació pot fer-te arribar molt lluny, però mai et portarà a un somni impossible. (Walter Bonatti)".

Sheep are not pacifists are cowards (Les ovelles no son pacifistes, son covards).

The only failure is giving up (L’únic fracàs es donar-se per vençut).

L'única forma d'aconseguir l'impossible es creure que es possible.

Només aquells que s'arrisquen anar massa lluny podran saber el lluny on poden arribar.


dijous, 19 de febrer del 2009

Difícil conciliació entre el camp i la ciutat

Després de llegir aquest article, m'he quedat mes ximple del que soc:
Els pagesos es queixen del setge creixent dels turistes urbans
O sigui que per instal.lar qualsevol industria, granja o explotació, s'ha de demanar permís i entre moltes formalitats hi ha la de guardar una distancia mínima del nucli habitat mes pròxim; llavors una vegada instal.lats i al temps (poc moltes vegades) es comencen a construir habitacles a les seves proximitats, i es quan els veïns es queixen dels inconvenients de tenir l'explotació tant a prop, arribant a posar denuncies per que s'aturi o modifiqui dita explotació. AIXÒ ES LA LLEI DE L'EMBUT!!!!
Si es obligatori deixar una distancia mínima per instal.lar una industria, hauria de ser obligatori deixar la mateixa distancia per poder edificar.
Només em quedar recordar a la localitat on visc, que es va posar primer la Protectora d'animals o una urbanització de xalets?, el resultat es que la protectora va tenir que tancar.
Nota: No tenia res a veure amb la protectora

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada