"La consecució d'una gran gesta no és solament gràcies a l'esforç físic i tècnic abocats, si no que també és conseqüència d'haver-ho somiat, i que aquest segon factor és tan important o més que el primer, ja que un bon entrenament i planificació pot fer-te arribar molt lluny, però mai et portarà a un somni impossible. (Walter Bonatti)".

Sheep are not pacifists are cowards (Les ovelles no son pacifistes, son covards).

The only failure is giving up (L’únic fracàs es donar-se per vençut).

L'única forma d'aconseguir l'impossible es creure que es possible.

Només aquells que s'arrisquen anar massa lluny podran saber el lluny on poden arribar.


divendres, 16 d’octubre del 2009

Repàs de la marxa d'azimuts

La secció prepara una marxa d'azimuts, pel dia 25, i em demanen que si vull anar a repassar-la, i quedo d'anar el dia d'avui.
Vaig amb la Coia Vinaixa. Ja m'han avisat que no es com les que es feien abans, si no que es menys excursió i mes complicades a nivell de marejar una mica als participants, però pel que he vist avui, el Reddis no l'ha complicat massa, i la quasi totalment de la marxa es excursió.
Sortim de davant del refugi quan manquen mig quart per les nou. Tot el primer tros l'agafo molt be, a l'estona mirant a la dreta per intentar veure un camí que està al planell, em passo un azimut a l'esquerra, després d'una estona hem de recular i ja el trobem correctament. Mes endavant hi ha un altre lloc que quasi em despisto, però la resta l'agafem correctament.
Acabem a les 12,40h., després de trobar 8 possibles incidències, per les que envio un mail a l'organització exposant-ho, em sap greu però a l'hora dels papers definitius trobo que uns que les observacions eren correctes no s'han rectificat.
Hem fet quasi 10 kms., però la marxa son uns 8,60Kms.
......................

1 comentari:

  1. Menys el lloc abans de la Roca Foradada, la resta estava força bé. Si que hi havia algun lloc on es podia polir una mica, pero són coses que sempre hi son :)

    ResponElimina