"La consecució d'una gran gesta no és solament gràcies a l'esforç físic i tècnic abocats, si no que també és conseqüència d'haver-ho somiat, i que aquest segon factor és tan important o més que el primer, ja que un bon entrenament i planificació pot fer-te arribar molt lluny, però mai et portarà a un somni impossible. (Walter Bonatti)".

Sheep are not pacifists are cowards (Les ovelles no son pacifistes, son covards).

The only failure is giving up (L’únic fracàs es donar-se per vençut).

L'única forma d'aconseguir l'impossible es creure que es possible.

Només aquells que s'arrisquen anar massa lluny podran saber el lluny on poden arribar.


dissabte, 14 d’agost del 2010

Els que pugen i els que aspiren a pujar

Transcric aquí el text publicat a la pàgina web d'un sindicat, i que crec que reflexa la realitat actual:

"Tot polític pertanyent a una força dirigent d'esquerres, des del moment que ocupa un càrrec de certa rellevància, experimenta un permanent desplaçament cap a la dreta pel què fa a costums, gustos, diversions, preferències, amistats, vestimenta, formes de lluir-se, etc. Aquest canvi d'actitud se sol incrementar de forma directament proporcional a la importància i categoria del lloc al qual ha estat promocionat.
Cal ser una mica observador".

Tal i com diu el comentari només cal fitxar-se una mica en els nostres polítics. Un altre cosa es que ràpidament (per sort no tots, però la impresió es que es la majoria), comencen a considerar que l'aprofitar-se particularment de la situació de poder es inherent al càrrec en si, i el pitjor es que a la nostra societat sembla no importar-li massa i ho troba normal.

0000000000000000

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada