"La consecució d'una gran gesta no és solament gràcies a l'esforç físic i tècnic abocats, si no que també és conseqüència d'haver-ho somiat, i que aquest segon factor és tan important o més que el primer, ja que un bon entrenament i planificació pot fer-te arribar molt lluny, però mai et portarà a un somni impossible. (Walter Bonatti)".

Sheep are not pacifists are cowards (Les ovelles no son pacifistes, son covards).

The only failure is giving up (L’únic fracàs es donar-se per vençut).

L'única forma d'aconseguir l'impossible es creure que es possible.

Només aquells que s'arrisquen anar massa lluny podran saber el lluny on poden arribar.


dilluns, 27 de setembre del 2010

Columbari Romà (Vila-rodona)


Extret de la pàgina del Museu Nacional Arqueològic de Tarragona:

"Edifici funerari construít al segle II dC, sembla relacionat amb una vil·la pròxima, situada a la ribera esquerra del Gaià. De planta rectangular, està bastit amb carreuons a sobre d'un podi decorat amb arcuacions; el cos central presenta falses pilastres dòriques i estava cobert amb teulada a doble vessant. Els murs de l'interior conserven part de l'estuc original i els sis petits nínxols o fornícules (loculi) en què hom dipositava les urnes amb les cendres dels difunts. Recentment ha estat objecte d'importants treballs de restauració".

Les coordenades son, Datum WGS84, Projecció UTM, Norte 31T, x362402 y4574042, altura 236 mts..
Per veure o baixar les fotografies, teclejar aquí.
000000000000

2 comentaris:

  1. i no vas visitar el pou de gel?????

    ResponElimina
  2. No vaig tenir temps, havia d'anar des del Columbari, per l'arbreda al pou de gel, i visitar el castell. Però vaig anar i no vaig calcular hora, i havia quedat amb la dona a les 8 a Reus.

    ResponElimina