"La consecució d'una gran gesta no és solament gràcies a l'esforç físic i tècnic abocats, si no que també és conseqüència d'haver-ho somiat, i que aquest segon factor és tan important o més que el primer, ja que un bon entrenament i planificació pot fer-te arribar molt lluny, però mai et portarà a un somni impossible. (Walter Bonatti)".

Sheep are not pacifists are cowards (Les ovelles no son pacifistes, son covards).

The only failure is giving up (L’únic fracàs es donar-se per vençut).

L'única forma d'aconseguir l'impossible es creure que es possible.

Només aquells que s'arrisquen anar massa lluny podran saber el lluny on poden arribar.


dilluns, 22 de novembre del 2010

Condenado por prevaricador el alcalde de Melón

Llegit a "El Pais" del 20 de novembre, (aquí).

"El alcalde de Melón (Ourense), Alberto Pardellas, del núcleo duro del baltarismo, prevaricó cuando autorizó la construcción de un polideportivo a 75 metros del monasterio cisterciense de Santa María con todos los informes técnicos municipales y de Urbanismo de la Xunta en contra. La Audiencia de Ourense, ante la que Pardellas declaró el pasado día 4, ha anulado la sentencia de Juzgado número 1 de lo Penal de Ourense, que lo había absuelto, y lo ha condenado a ocho años y seis meses de inhabilitación para el ejercicio de cargos públicos. No cabe recurso. ..."

Fins quan s'ha d'aguantar aquests fets amb l'agreujant que aquests individus son castigats com qui castiga a un nen dolent (castigat sense postre).
Fins que davant d'aquests fets, la justícia no castigui amb la demolició total de l'edifici, deixant el terreny tal i com estava, amb tot el cost a càrrec de l'alcalde (en aquest cas), i si no te prou diners ni propietats que el posin a la presó fins que es paguí l'últim euro, aquest país continuarà sent un país de pandereta.
La majoria de vegades no s'en enderroquen les construccions, i si s'arriba a fer-se, ho paga l'ajuntament, o sigui el condemnen a vuit anys sense exercir càrrec públic però el mal queda fet i en el seu cas el poble ho paga dues vegades amb els seus impostos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada