"La consecució d'una gran gesta no és solament gràcies a l'esforç físic i tècnic abocats, si no que també és conseqüència d'haver-ho somiat, i que aquest segon factor és tan important o més que el primer, ja que un bon entrenament i planificació pot fer-te arribar molt lluny, però mai et portarà a un somni impossible. (Walter Bonatti)".

Sheep are not pacifists are cowards (Les ovelles no son pacifistes, son covards).

The only failure is giving up (L’únic fracàs es donar-se per vençut).

L'única forma d'aconseguir l'impossible es creure que es possible.

Només aquells que s'arrisquen anar massa lluny podran saber el lluny on poden arribar.


divendres, 10 de desembre del 2010

Carrecs a mida

A el Periódico del dia 9 de desembre sortia una noticia en la que s'explicava les primeres mesures que tindria l'Artur Mas en quan prengui possessió de la Presidència de la Generalitat. La noticia aquí..
Entre les mesures hi ha una que em sobta bastant:

"Respecte a la composició del seu Govern, Mas no ha donat detalls però sí que ha explicat que només hi haurà conseller en cap si el líder d'Unió, Josep Antoni Duran Lleida, assumeix aquest càrrec".

O sigui que no es un càrrec que sigui necessari, ja que si fos així el crearia igual, es un càrrec a mida de una persona, fet que no sembla coherent amb una persona que diu que reduirà conselleries i alts càrrecs per estalviar diners.
Espero que no faci com la majoria de governs que quan entren suprimeixen llocs, es diu plans d'austeritat, però quan ja ningú s'en recorda i ja tenen col·locats els principals "amics i amiguets", comencem a crear noves subsecretaries i direccions generals per continuant col·locant els seus.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada