"La consecució d'una gran gesta no és solament gràcies a l'esforç físic i tècnic abocats, si no que també és conseqüència d'haver-ho somiat, i que aquest segon factor és tan important o més que el primer, ja que un bon entrenament i planificació pot fer-te arribar molt lluny, però mai et portarà a un somni impossible. (Walter Bonatti)".

Sheep are not pacifists are cowards (Les ovelles no son pacifistes, son covards).

The only failure is giving up (L’únic fracàs es donar-se per vençut).

L'única forma d'aconseguir l'impossible es creure que es possible.

Només aquells que s'arrisquen anar massa lluny podran saber el lluny on poden arribar.


dilluns, 13 de desembre del 2010

La religió es ....

Escoltat en una pel·lícula actual:

"Algú va dir una vegada que la religió és una necessitat per als plebeus, una fal·làcia per als savis i una conveniència per als governants".

Mes tard hi ha un altre dita, aquesta:

"Quan estàs perdut estàs disposat a creure en qualsevol cosa, ja que totes les religions prometen un futur, en aquest món o en el proper. Només precises pagar-los amb la teva fe i confiança, i malgrat les celebracions, la reverència i les pregàries, tots acaben amb la mateixa confusió humana. Vells. Malalts. Infeliços. Morts".

I per finalitzar, aquesta:

"Si Déu està disposat a prevenir el mal, però no és capaç, llavors, no és omnipotent. Si és capaç però no està disposat, llavors, ha de ser malèfic. Si no és capaç i no està disposat, llavors, perquè ho cridem Déu?
Per què una altra raó succeeixen coses dolentes a les bones persones?"

oooooooooooooooooo

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada