"La consecució d'una gran gesta no és solament gràcies a l'esforç físic i tècnic abocats, si no que també és conseqüència d'haver-ho somiat, i que aquest segon factor és tan important o més que el primer, ja que un bon entrenament i planificació pot fer-te arribar molt lluny, però mai et portarà a un somni impossible. (Walter Bonatti)".

Sheep are not pacifists are cowards (Les ovelles no son pacifistes, son covards).

The only failure is giving up (L’únic fracàs es donar-se per vençut).

L'única forma d'aconseguir l'impossible es creure que es possible.

Només aquells que s'arrisquen anar massa lluny podran saber el lluny on poden arribar.


divendres, 31 de desembre del 2010

La Secció Excursionista del Club de Futbol Reddis ha arrivat al final, o no ....

Avui finalitzarà qualsevol activitat de la Secció Excursionista del Club de Futbol Reddis. La junta actual té intenció de dissoldre's i pel que sembla ningú es farà càrrec. Des de que es va fundar el Club Excursionista Reddis, la junta d'aquest s'ha anat fent càrrec de la secció i últimament ja eren aquests els que ho portaven tot. La veritat es que hauria molts problemes de tota mena, inclús legals, si algú es volés fer càrrec de la secció.
Aquí no es el lloc per explicar els motius que han portar la secció a dissoldre's, crec que la finalitat es correcta, el que no crec sigui correcta es la forma de fer-ho, de les moltes maneres han triat la mes dolenta i inapropiada, però allà cada u amb les seves responsabilitats i que s'atenguin les possibles conseqüències, i tant de bo que no hi hagin.
El que vull expressar que després de quasi cinquanta anys en el club, em sap molt de greu que tot s'hagi acabat i per molt que ens diguin que serà la continuació, per a mi no ho serà. Pot ser es que soc un sentimental (algú ha comentat que això no es sentimentalisme si no que es ser “gilipolles”).
Se que últimament m'he anat distanciant del club de tota la vida, però es que en realitat un entitat son les persones que el porten, i els últims anys el que anaven davant ho han portat d'una manera que no es corresponia a la meva forma de pensar i de fer, i si no estic d'acord com s'ha portat els últims anys i ara continuen els mateixos es fàcil deduir que no estaré d'acord amb ells.
El que sí que jo no em donaré de baixa de la Secció, ja què en realitat no quedarà dissolta ja què el Club de Futbol Reddis no ha fet cap assemblea per la seva dissolució, el que tan com he dit abans quedarà sense activitats ni junta directiva.
Per dissoldre una secció de qualsevol entitat, ha de fer-se una assemblea extra-ordinària a l'entitat en que el punt de l'ordre del dia sigui la dissolució, i s'ha de debatre el que es fa amb el patrimoni (diners, eines, mobles, etc.) que es feien servir a la secció, encara que en reslitat es totalment propietat de l'entitat. Des de la junta de la secció no s'ha volgut mai forçar l'assemblea, encara que hauria estat la solució legal, segons l'escrit del Departament Jurídic de la Generalitat de Catalunya, amb resposta a una consulta de part meva, ells sabran el per què no ho han volgut forçar ...
Sense més desitjo al nou club, el Club Excursionista Reddis, un bon futur.

1 comentari:

  1. Res és per sempre. Sempre quedaran en el record (també per mi) totes les coses que hem fet com a un club. SECF Reddis ha mort, visca la SECF Reddis

    ResponElimina