"La consecució d'una gran gesta no és solament gràcies a l'esforç físic i tècnic abocats, si no que també és conseqüència d'haver-ho somiat, i que aquest segon factor és tan important o més que el primer, ja que un bon entrenament i planificació pot fer-te arribar molt lluny, però mai et portarà a un somni impossible. (Walter Bonatti)".

Sheep are not pacifists are cowards (Les ovelles no son pacifistes, son covards).

The only failure is giving up (L’únic fracàs es donar-se per vençut).

L'única forma d'aconseguir l'impossible es creure que es possible.

Només aquells que s'arrisquen anar massa lluny podran saber el lluny on poden arribar.


divendres, 17 de desembre del 2010

Lladres de coll blanc, ajudats pel govern

Es molt interessant llegir la pàgina "Rankia, Comunidad Financiera" que té per títol; "¿Tiene España una crisis de deuda?", en la que ens parla del robatori, que s'està preparant, al poble espanyol per una minoria dels dits de "coll blanc", amb l'anuència del nostre govern, i aquest sent recolzat per la majoria de partits amb representació parlamentaria.
Si el poble no desperta i aconsegueix evitar-ho, s'haurà de pagar una factura que sortirà de les nostres butxaques, la dels nostres fills i part la dels nostres nets.

7 comentaris:

  1. no l'he acabat de llegir perquè és una reiteració d'arguments de mida curta i poca realitat social. Quatre númerus i prou.

    ResponElimina
  2. De poca realitat social, res de res. Nosaltres pagarem per què els pocs de sempre guanyin mes. I no nosaltres, com a mínim dues generacions.

    ResponElimina
  3. O sigui que els teus pares no pagaven, i si "solucionen" el teu fill i els teus nets no pagaran. Au va......

    ResponElimina
  4. No cal ni acabar de llegir l'article. El peix gros és menja el petit, és llei natural. El nom no fa la cosa. primer és deia canibalisme, després esclavitud, després vassallatge.... i ara consumisme i impostos. L'article, retòrica barata.

    ResponElimina
  5. De retòrica barata, res de res. Exposa una realitat, ens estan robant amb el beneplàcit dels polítics.
    Crec que si tota la gent hauria de saber totes les "martingales" com aquesta al fin reaccionaríem.

    ResponElimina
  6. I aquesta "realitat" és nova?? acaba de néixer??? si ara us adoneu que els poderosos viuen a costa nostra és que portaveu vena i negra.

    ResponElimina