"La consecució d'una gran gesta no és solament gràcies a l'esforç físic i tècnic abocats, si no que també és conseqüència d'haver-ho somiat, i que aquest segon factor és tan important o més que el primer, ja que un bon entrenament i planificació pot fer-te arribar molt lluny, però mai et portarà a un somni impossible. (Walter Bonatti)".

Sheep are not pacifists are cowards (Les ovelles no son pacifistes, son covards).

The only failure is giving up (L’únic fracàs es donar-se per vençut).

L'única forma d'aconseguir l'impossible es creure que es possible.

Només aquells que s'arrisquen anar massa lluny podran saber el lluny on poden arribar.


dilluns, 14 de març del 2011

Resposta espanyolista a la consulta sobiranista de BCN

Publicat a Cronica.cat
"Col·lectius espanyolistes ja han mostrat la seva resposta a la consulta sobre la independència que es farà a Barcelona el proper 10 d’abril. Amb un vídeo publicat a Youtube que porta per títol “No a la independencia”, s’insta als ciutadans a fer boicot a la consulta sobiranista a la capital catalana.
El vídeo mostra imatges del material editat per Barcelona Decideix, que apareix en flames. La cançó de fons, mentrestant, evoca frases com “España siempre estará unida contra el odio separatista”, o “Solo conseguiréis el odio de toda la nación”.
El vídeo està publicat per un col·lectiu auto-denominat Resistencia Patriótica, un grup que es defineix com “un grup de joves que lluitaran per salvar la identitat espanyola”. Resistencia Patriótica és alhora un grup de seguidors ultres del RCD Espanyol".

La gran diferencia entre nosaltres i ells es que nosaltres parlem d'independència mitjançant referèndums democràtics i ells parlen d'odi, de vencedors, etc. i amb això aixequen espanya contra nosaltres.
Ah ... i segons diu, el col·lectiu que publica el vídeo son seguidors del rCD espanyol de Cornellà. Ja està tot dit.

Anar directament al vídeo

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada