"La consecució d'una gran gesta no és solament gràcies a l'esforç físic i tècnic abocats, si no que també és conseqüència d'haver-ho somiat, i que aquest segon factor és tan important o més que el primer, ja que un bon entrenament i planificació pot fer-te arribar molt lluny, però mai et portarà a un somni impossible. (Walter Bonatti)".

Sheep are not pacifists are cowards (Les ovelles no son pacifistes, son covards).

The only failure is giving up (L’únic fracàs es donar-se per vençut).

L'única forma d'aconseguir l'impossible es creure que es possible.

Només aquells que s'arrisquen anar massa lluny podran saber el lluny on poden arribar.


dissabte, 16 d’abril del 2011

Diferents temes llegits a diversos blogs, avui dia 16 d'abril

Avui he fullejat una serie de blogs d'opinió, i alguns comentaris els he trobat molt encertats i algú m'ha deixat garratibat:

Hoja del Lunes, d'Alacant, del dia d'avui., referent a la política general espanyola. Es una mica llarg però crec que val la pena llegir-ho encara que no es combregui amb totes les idees que exposa.

Abc, del 15 d'abril, sobre les plegaries religioses als carrers de Paris, Marsella i Niza. I la promesa llei de laïcisme, feta en les dos legislatures per l'actual govern?, ha quedat en no res, millor dit, en no res no es veritat, ja que ha existit una nova baixada de pantalons, pagat per tothom, davant de la conferencia episcopal Espanyola.

Blog de Rebelión, del dia 15 d'abril, sobre l'assassinat de Julián Grimau, per part de la policia espanyola, i on Manuel Fraga, que va tenir la seva participació, es el president d'honor d'un partit que nega la participació, mercès a l'altre partit espanyol majoritari, a una part de la ciutadania pel simple fet de callar. A més quan aquesta part de la ciutadania parla i diu el que el partit PPPsoe vol que diguin, continuen negant la seva participació al·ludint que encara no hi ha prou. I mentre, el partit que té a les seves files gent com Fraga està molt prop de manar en espanya, com ja va manar amb els vuit anys del nefast "Ansar".

A la pàgina d'economia de Rtve, del 15 d'abril, parla de que Europa fa tornar a espanya 115,7 milions d'euros per mala gestió dels fons agrícoles, però com que el "Ministerio de Medio Ambiente y Medio Rural y Marino (MARM)" diu que no han existit irregularitats (???), els que han cobrat no hauran de tornar-les i els que les van aprovar, les que ja se sabien que no eren correctes, no hauran de respondre davant de la justícia. I continua sortint malversacions de fons públics sense que ningú reaccioni.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada