"La consecució d'una gran gesta no és solament gràcies a l'esforç físic i tècnic abocats, si no que també és conseqüència d'haver-ho somiat, i que aquest segon factor és tan important o més que el primer, ja que un bon entrenament i planificació pot fer-te arribar molt lluny, però mai et portarà a un somni impossible. (Walter Bonatti)".

Sheep are not pacifists are cowards (Les ovelles no son pacifistes, son covards).

The only failure is giving up (L’únic fracàs es donar-se per vençut).

L'única forma d'aconseguir l'impossible es creure que es possible.

Només aquells que s'arrisquen anar massa lluny podran saber el lluny on poden arribar.


dilluns, 25 d’abril del 2011

La patronal bancaria té por

Diari "Publico", d'ahir. (->)

Milers de ciutadans s'adhereixen a múltiples iniciatives legals contra les pràctiques que van portar al 'crash'. La patronal bancària adverteix del risc que l'ofensiva perjudiqui la imatge d'Espanya als mercats.

O sigui que després de ser culpable del crac financer, de pràctiques abusives, de tenir acollat al govern i aconseguir d'ell tot el que volen, ara estan nerviosos perquè la ciutadania es rebota i actua de l'única manera que pot, portant denuncies als jutjats, tot i sabent que la justícia es tant lenta (que no es justícia ni es res).
Però que no cal que pateixin que encara que la justícia, quan toqui, fallin en contra d'ells, els seus beneficis continuaran sent multimilionaris, i sempre tindran darrera el govern per ajudar-los amb el diners del poble.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada