"La consecució d'una gran gesta no és solament gràcies a l'esforç físic i tècnic abocats, si no que també és conseqüència d'haver-ho somiat, i que aquest segon factor és tan important o més que el primer, ja que un bon entrenament i planificació pot fer-te arribar molt lluny, però mai et portarà a un somni impossible. (Walter Bonatti)".

Sheep are not pacifists are cowards (Les ovelles no son pacifistes, son covards).

The only failure is giving up (L’únic fracàs es donar-se per vençut).

L'única forma d'aconseguir l'impossible es creure que es possible.

Només aquells que s'arrisquen anar massa lluny podran saber el lluny on poden arribar.


dijous, 16 de juny del 2011

Era un paio molt fatxenda ...

Era una vegada un país imaginari on hi havia un paio molt fatxenda que volia manar, i es va posar darrera del gran guru del país, en espera que es retirés per posar-si ell. Va passar que quan aquest guru es va retirar no el van posar a ell sinó a una mena de conglomerat de gent. El paio fatxenda estava molt emprenyat i quan va haver la gran reunió al país per decidir qui mana, això es fa cada quatre anys, ell amb la seva fanfarronada va dir que ell no necessitava a ningú, inclús va anar a la notaria per dir que no volia saber res d'un grupet de desangelats que feien campanya per destrossar el país, i que no s'ajuntaria mai amb ells. Era una cosa bona no ajuntar-se a gent que vol malament el país. Però va passar que encara que molt pinxo tampoc va guanyar el poder, si que el va a tornar a guanyar el conglomerat de gent.
Ves per on, el conglomerat de gent no s'entenia per res i el país cada vegada anava pitjor, i sense necessitat de la ajuda dels que el volien destrossar. Van arribar a passar uns altres quatre anys, i aquesta vegada el paio fatxenda va perdre el cul per ajuntar-se als que volen destrossar el país, tot sigui per manar. Com ja preveia que la gent no estaria contenta va anomenar com a cap dels gossos guardians del regne al mes ferotge dels seus llepaires, perquè no li fessin malbé el seu regnat. (he dit regnat no regne, això tant l'hi fot).
Continuara ....

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada