"La consecució d'una gran gesta no és solament gràcies a l'esforç físic i tècnic abocats, si no que també és conseqüència d'haver-ho somiat, i que aquest segon factor és tan important o més que el primer, ja que un bon entrenament i planificació pot fer-te arribar molt lluny, però mai et portarà a un somni impossible. (Walter Bonatti)".

Sheep are not pacifists are cowards (Les ovelles no son pacifistes, son covards).

The only failure is giving up (L’únic fracàs es donar-se per vençut).

L'única forma d'aconseguir l'impossible es creure que es possible.

Només aquells que s'arrisquen anar massa lluny podran saber el lluny on poden arribar.


dijous, 22 de setembre del 2011

Quina colla de presidenciables

Havia una vegada un polític (la paraula polític acostuma a estar lligada a corrupció e ineptitud) que era ministre del govern d'un personatge que li deien ansar (o alguna cosa similar). Aquest ministre ho era de “Fomento”, i mentre ho va ser van passar, entre altres, dues coses significatives, el naufragi del petrolier “Prestige” i la construcció del AVE Barcelona-Madrid. En el primer cas mercès a la seva gestió l'Atlàntic es va omplir de petroli, gestió que en el seu moment ja es va demostrar nefasta, i ara ha estat confirmada científicament, com es pot llegir en un article de El País. En el segon cas, per no fer cas als geòlegs aragonesos, el pas per l'Aragó va costar a l'erari públic un munt de milions d'euros suplementaris per tapar les esquerdes que es van obrir al terra per on passava el tren (estar clar que van ser pagats per l'erari públic).
Al que anava, aquest personatge que ha demostrat tenir un criteri nefast o malèvol, va guanyar les eleccions al Principat d'Astúries, i no content amb això es vol presentar per president del govern de les espanyes. Menys mal que no guanyarà, en cas contrari ja podem emigrar tothom.
Encara que no podem oblidar que l'altre gran protagonista de la gestió del Prestige va ser ni mes ni menys el que te les màximes possibilitats d'arribar a president, un que anomenen Rajoy (el pilotes fora o el mut, com li diuen, amb raó).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada