"La consecució d'una gran gesta no és solament gràcies a l'esforç físic i tècnic abocats, si no que també és conseqüència d'haver-ho somiat, i que aquest segon factor és tan important o més que el primer, ja que un bon entrenament i planificació pot fer-te arribar molt lluny, però mai et portarà a un somni impossible. (Walter Bonatti)".

Sheep are not pacifists are cowards (Les ovelles no son pacifistes, son covards).

The only failure is giving up (L’únic fracàs es donar-se per vençut).

L'única forma d'aconseguir l'impossible es creure que es possible.

Només aquells que s'arrisquen anar massa lluny podran saber el lluny on poden arribar.


dimarts, 25 d’octubre del 2011

El TSJC anul·la les traves d'Interior a una protesta del 15-M

Segons el diari ABC el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha condemnat al Departament d'Interior, comandat pel "f.p." per els entrebancs posats per una manifestació del 15M i a més el condemna a pagar les costes.
Però el bo del cas es que aquestes costes no les pagarà els dirigents del departament, ni en "f.p." que es el màxim mandatari, si no que el pagarà íntegrament els ciutadans de Catalunya.
No va sent hora que les "cagades" dels dirigents polítics les paguin de la seva butxaca?. Fins quan haurem d'aguantar que aquests politicastres (inútils i corruptes) que la societat tria per manar-nos tinguin carta blanca?. I fins quan el poble no es donarà compte que amb aquesta gent al capdavant de les nostres institucions no anem en lloc?.
Per a qui vulgui veure deixo el link d'una entrada al meu blog que titulava "Mouseland", val la pena recordar-ho.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada