"La consecució d'una gran gesta no és solament gràcies a l'esforç físic i tècnic abocats, si no que també és conseqüència d'haver-ho somiat, i que aquest segon factor és tan important o més que el primer, ja que un bon entrenament i planificació pot fer-te arribar molt lluny, però mai et portarà a un somni impossible. (Walter Bonatti)".

Sheep are not pacifists are cowards (Les ovelles no son pacifistes, son covards).

The only failure is giving up (L’únic fracàs es donar-se per vençut).

L'única forma d'aconseguir l'impossible es creure que es possible.

Només aquells que s'arrisquen anar massa lluny podran saber el lluny on poden arribar.


dijous, 27 d’octubre del 2011

Eleccions 20-N (II)

El dia 17 d'agost feia aquesta valoració dels principals partits que, per Catalunya, es presentaven a les eleccions de les espanyes:

PSOE (Psc inclòs), Ha seguit els dictats de "los mercados" i ha portat a les espanyes a la ruïna.
PP, No té pebrots de dir que si ells haguessin manat haurien fer el mateix que el PSOE, o sigui que si guanyen seguirà mes del mateix.
CiU, Han fet el que no deien a la campanya electoral (retallada a tope dels serveis socials) i no han fet el que deien ("Fer camí cap a la independència").
ICV, No saben el que volen. Van donar cops de cec tot i saber que no guanyaran mai.
ER, Son una olla de grills.
Democràcia Catalana, Les celebracions es fan "amb dones, puro i xampany", segons el seu lider.
Cs, Porten l'anti-catalanisme per bandera.
SI, L'independentisme està totalment trencat i fraccionat

Encara que la valoració no ha canviat, en tot cas a pitjor, si que voldria remarcar uns apunts d'una serie de partits.
PSOE (PSC inclòs), els aspirants catalans no diuen gaire cosa, les poques que diuen son ximpleries, però el candidat oficial, es fot un fart de dir bajanades i les poques coses series que diu, no es poden creure que les facin, ja que son coses que ja van prometre i no les han fet, amb el candidat dins del govern actual.
PP, continua sense mullar-se, no sigui que la gent s'assabenti del que vol fer, només diu "baixar impostos", però res mes. Encara que es molt clar per on aniran els trets, però ells no ho diuen no sigui que espantin a la clientela. El que si que deixa clar es que ajudaran a la banca pels actius immobiliaris (aquí). Als ciutadans que tenen problemes per pagar les deutes, no, a la banca, si.
CiU, aquest encara es pitjor, ja que et diu clarament "Si explico les meves idees, perdré les eleccions". Molt be per ell. Encara en "mas" té els pebrots de dir que en aquestes eleccions no el castiguin per les retallades, en tot cas que ho facin en les de dins de tres anys. Ah no!, donarem carta blanca per que doni suport al PPSOE a fer retallades.
Cada u ha de saber el que vota, però s'ha de saber que els vots que vagin a aquests partits seran per uns partits que el que menys miraran serà pel poble. Tots tres i altres (PNV, CC, etc.) estan a favor de la privatització dels serveis (ensenyament, sanitat, etc.), del co-pagament i retallades en la sanitat, degradació per manca d'inversió en l'ensenyament, en no actualitzar i despolititzar la justicia per fer-la ràpida i moderna (no sigui que als corruptes els jutgin rapit), en nul·la inversió en I+D, en retallar la poca protecció social que queda.
No se massa si era un filòsof o economista que deia que cada euro estalviat en educació son quinze euros a invertir en policia en la pròxima generació.
I dels altres partits oficials, no he canviat per res d'opinió.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada