"La consecució d'una gran gesta no és solament gràcies a l'esforç físic i tècnic abocats, si no que també és conseqüència d'haver-ho somiat, i que aquest segon factor és tan important o més que el primer, ja que un bon entrenament i planificació pot fer-te arribar molt lluny, però mai et portarà a un somni impossible. (Walter Bonatti)".

Sheep are not pacifists are cowards (Les ovelles no son pacifistes, son covards).

The only failure is giving up (L’únic fracàs es donar-se per vençut).

L'única forma d'aconseguir l'impossible es creure que es possible.

Només aquells que s'arrisquen anar massa lluny podran saber el lluny on poden arribar.


dijous, 6 d’octubre del 2011

Reciclatge d'aparells: els teus diners a les escombraries

Ja han sortit varis reportatges a la premsa sobre els diners que el ciutadà paga quan compra un electrodomèstic, en concepte de tassa de reciclatge i el que passa quan arriba l'hora de portar-ho al desguas. L'últim estudi es de l'OCU, veure'l aquí (->), el que demostra que algú/ns estan aprofitant-se dels diners que paguem.
El pitjor del cas es que els nostres governants (no oblidem: polítics ineptes i corruptes) no fan res per evitar-ho, i no diguin que no ho saben, ja que fa bastant de temps ja va sortir a la llum. Tampoc en diguin que hi ha coses mes importants, fet que tenen tota la raó, però no hi ha ningú en tots els departaments que concerneix aquest assumpte, que es pugui dedicar a esbrinar aquesta estafa?.
Una més en que en aquests països de les espanyes regne la impunitat del poderós.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada