"La consecució d'una gran gesta no és solament gràcies a l'esforç físic i tècnic abocats, si no que també és conseqüència d'haver-ho somiat, i que aquest segon factor és tan important o més que el primer, ja que un bon entrenament i planificació pot fer-te arribar molt lluny, però mai et portarà a un somni impossible. (Walter Bonatti)".

Sheep are not pacifists are cowards (Les ovelles no son pacifistes, son covards).

The only failure is giving up (L’únic fracàs es donar-se per vençut).

L'única forma d'aconseguir l'impossible es creure que es possible.

Només aquells que s'arrisquen anar massa lluny podran saber el lluny on poden arribar.


dilluns, 21 de novembre del 2011

Això no es tenir seny, es ser masoquista

Hi ha una dita que diu que cada país té el govern que es mereix, pel que la meva conclusió es que estem en un estat de masoquistes (es la meva opinió personal).
De 350 escons al parlament, s'han elegit 296 de dos partits on la corrupció es la seva ensenya i 312 de tres partits que han demostrat que les retallades a la sanitat, a l'ensenyament i als serveis socials seran molt importants.
AIXÒ NO ES TENIR SENY, AIXÒ ES SER MASOQUISTA.
I em permeto fer un pronostic: D'aquí uns mesos quan ens vinguin de pet les grans retallades que ens espera, resultarà que a "veu populi" ningú haurà votat a aquests partits, serà com quan va començar el "Gran Hermano" per TV, que ningú s'ho mirava però tothom sabia que havia passat en el programa del dia.
Ànim a tothom que la "merda" ens ha vingut a sobre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada