"La consecució d'una gran gesta no és solament gràcies a l'esforç físic i tècnic abocats, si no que també és conseqüència d'haver-ho somiat, i que aquest segon factor és tan important o més que el primer, ja que un bon entrenament i planificació pot fer-te arribar molt lluny, però mai et portarà a un somni impossible. (Walter Bonatti)".

Sheep are not pacifists are cowards (Les ovelles no son pacifistes, son covards).

The only failure is giving up (L’únic fracàs es donar-se per vençut).

L'única forma d'aconseguir l'impossible es creure que es possible.

Només aquells que s'arrisquen anar massa lluny podran saber el lluny on poden arribar.


dissabte, 12 de novembre del 2011

Executen a funcionària corrupta a Xina

La notícia no està comprovada encara que no es la primera vegada que surt alguna de similar, pel que es molt possible que ho sigui. Copiada i traduïda de "http://spanish.news.cn":

Una funcionària de la província nord-oriental xinesa de Liaoning, que es va apropiar il·legalment de milions de yuanes, va ser executada avui dimecres, després que el Tribunal Popular Suprem aprovés la condemna.
Luo Yaping, nascuda al desembre de 1960, va malversar més de 32,39 milions de yuanes (5,14 milions de dòlars) de fons públics assignats per a la compensació de particulars o entitats per l'expropiació de les seves terres, mentre exercia com a funcionària dels departaments de planificació urbana i ús de terres d'un districte de la ciutat de Fushun entre 2004 i 2007, segons un comunicat del Tribunal Popular Suprem.
A més, els jutges van descobrir que Luo no havia pogut aclarir la procedència legal de propietats valorades en més 32,55 milions de yuanes.
Entre 2001 i 2005, Luo també va rebre suborns per un total de 300.000 yuanes de dues empreses de béns seents.
El Tribunal Popular Intermedi de Shenyang, capital de Liaoning, va dictar la pena de mort al desembre de 2010, fallada que va ser mantingut pel tribunal provincial al juny de 2011 després que Luo presentés apel·lació.

Podem estar a favor o en contra de la pena de mort, però en que si que estarem d'acord es que s'ha d'eradicar totalment la corrupció, que actualment es va estenent com si fos un virus.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada