"La consecució d'una gran gesta no és solament gràcies a l'esforç físic i tècnic abocats, si no que també és conseqüència d'haver-ho somiat, i que aquest segon factor és tan important o més que el primer, ja que un bon entrenament i planificació pot fer-te arribar molt lluny, però mai et portarà a un somni impossible. (Walter Bonatti)".

Sheep are not pacifists are cowards (Les ovelles no son pacifistes, son covards).

The only failure is giving up (L’únic fracàs es donar-se per vençut).

L'única forma d'aconseguir l'impossible es creure que es possible.

Només aquells que s'arrisquen anar massa lluny podran saber el lluny on poden arribar.


dijous, 16 de febrer del 2012

Incompliments dels horaris per "Hispano Igualadina"

Escrits al Diari de Tarragona, referent a l'incompliment sistemàtic dels autobusos de la línia Reus-Tarragona:

Hispano Igualadina es riu dels seus usuaris 
ANNA RUBIO. 13/02/2012 12:13
Hispano Igualadina Monbús és un tema molt recurrent a l’hora de les queixes i opinions dels lectors, n’estic segura, però des de fa un mes la situació ha tornat a empitjorar (sí, encara que sembli mentida continua sent possible) i m’agradaria fer-vos-en cinc cèntims.
Com sabeu, Hispano Igualadina no és una companyia reconeguda precisament per la seva puntualitat. D’ençà que van reprendre l’horari normal després de les vacances de Nadal (9 de gener), ens hem trobat la desagradable sorpresa que, tot i que l’horari teòric manté els autobusos de 9.00 a 9.15 hores, a la pràctica aquests ja no passen a la seva hora: el de les 9.00 surt a les 9.15 i, quan marxa de la parada, avisa el seu company de les 9.15 perquè llavors ell pugui iniciar el seu servei.
Com us podeu imaginar, els usuaris habituals tenim la sensació diàriament que la companyia es riu de nosaltres: de 8.50 a 9.05 veiem passar uns 3-4 autobusos d’Hispano Igualadina però cap d’ells està disposat a dur-nos a Tarragona: un va a Mont-roig (el que abans feia el servei de les 9.00, per cert); un altre va cap a Duesaigües, un altre se’n va perquè acaba el seu servei; l’autobús de les 9.15 està aparcat des d’abans de les 9.00 a la parada d’autobusos davant de l’Opcions (plaça de les Oques). Tot i aquest desplegament de la seva flota, a les 9.00 no hi ha cap autobús disponible perquè es compleixi el servei que porta unes 60-70 persones a Tarragona. Una de les raons que això succeeixi és que l’autobús que hauria de sortir a les 9.00 surt de Tarragona a les 8.40, i, amb el trànsit que hi ha, és físicament impossible que arribi a la seva hora. Però, mentrestant, l’autobús de les 9.15 està feliçment aparcat al mig de Reus i fent nosa a altres autobusos. Això ens passa cada dia des de fa un mes.
Quan ens intentem queixar a la coordinadora, la reacció sempre és la mateixa: ens diu que tot va bé una vegada i una altra, que només es un retard puntual de 5 minuts (hola? que ja no sabem comptar?) i al cap d’una estona d’insistir, diu que marxem, que l’endemà estarà tot arreglat. Però l’endemà tornem a estar igual.
I, per variar, això només n’és una mostra. A tall d’exemple diré que el dissabte dia 27 de gener els usuaris van estar dues hores i mitja sense servei entre Reus i Tarragona i que l’única raó que finalment aparegués un autobús va ser una trucada de la policia, que havien alertat els usuaris. Com sempre, totalment vergonyós.
Convido els redactors del Diari que algun matí ens facin una visita i vegin la mena de tracte que rebem aquells que, per obligació, ja que no en tenim d’altra, hem d’utilitzar la companyia Hispano Igualadina.



JOAN MUÑOZ PINÓS. 16/02/2012 11:25
Amb referència a l’escrit del 13 del corrent mes de febrer, signat per Anna Rubio, només vull manifestar-li que si tothom fes com jo, que vaig presentar una denúncia a la Generalitat, Departament de Transports, per l’incompliment del servei del dia 10 de gener, segur que la Generalitat prendria cartes a l’assumpte.
Jo vaig anar personalment, perquè el temps m’ho permet, però es pot fer la denúncia mit-jançant una carta. Imagineu-vos si cada dia arribessin a la Generalitat una cinquantena de cartes de denúncia.
Està bé escriure als diaris i jo li dono tot el suport, però crec que s’ha de fer un passet més.

00000000000000000

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada