"La consecució d'una gran gesta no és solament gràcies a l'esforç físic i tècnic abocats, si no que també és conseqüència d'haver-ho somiat, i que aquest segon factor és tan important o més que el primer, ja que un bon entrenament i planificació pot fer-te arribar molt lluny, però mai et portarà a un somni impossible. (Walter Bonatti)".

Sheep are not pacifists are cowards (Les ovelles no son pacifistes, son covards).

The only failure is giving up (L’únic fracàs es donar-se per vençut).

L'única forma d'aconseguir l'impossible es creure que es possible.

Només aquells que s'arrisquen anar massa lluny podran saber el lluny on poden arribar.


dilluns, 26 de novembre del 2012

El conte de le Lletera del Mas

Jo no vull fer mes llenya sobre el resultat que ha tingut en Mas en aquestes eleccions ja que ja hi ha força gent que ho fa.
Però si que volia fer una constatació i preguntar-li el perquè ha volgut fer aquestes eleccions, la resposta que estic segur em donaria si em contestés, ja sé que no ho farà, es per ego personal i només per això. No havia tingut suficient amb la manifestació de l'any 2010 en contra de l'estatut, amb un milió de persones i la multitudinària de l'11 de setembre d'aquest any amb un milió i mig de persones a Barcelona i més de dos milions a tota Catalunya, per muntar una consulta al poble català.
Una cosa era muntar una consulta i l'altre declarar la INDEPENDÈNCIA, pel segon si que crec seria necessari saber que es conte amb una majoria, però per fer una consulta, perquè es necessitava fer eleccions?. Com dic no havia tingut prou, a més volia ser el “Messies” (no el “masia” com va dir ahir a la nit la Camacho) i ho ha pagat car.
Quan era petit m'explicaven el comte de la Lletera, li sona d'alguna cosa Sr. Mas?.
Tal i com he dit, el seu partit ho ha pagat (personalment m'alegro molt), ara espero que per aferrar-se a la cadira no pacti amb el “pepe” que a més de donar pel sac als catalans també l'ha estat donant a vostè i al seu partit, ni amb els “sociates” (no m'atreveixo a dir la paraula socialistes ja que no ho son), ja que llavors si que Catalunya s'anirà a la ruïna total, encara que els corruptes continuaran alegrant-se. 



 000000000000000000

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada