"La consecució d'una gran gesta no és solament gràcies a l'esforç físic i tècnic abocats, si no que també és conseqüència d'haver-ho somiat, i que aquest segon factor és tan important o més que el primer, ja que un bon entrenament i planificació pot fer-te arribar molt lluny, però mai et portarà a un somni impossible. (Walter Bonatti)".

Sheep are not pacifists are cowards (Les ovelles no son pacifistes, son covards).

The only failure is giving up (L’únic fracàs es donar-se per vençut).

L'única forma d'aconseguir l'impossible es creure que es possible.

Només aquells que s'arrisquen anar massa lluny podran saber el lluny on poden arribar.


divendres, 16 d’agost del 2013

Las lágrimas de Sant Lorenzo (Julio Llamazares)

Frases extretes del llibre de Julio Llamazares, traduïdes per mi, amb ajuda del traductor de Softcatalà i d'Optimot. Llibre que recomano:

- El temps no és alguna cosa inert, sinó que avança i gira com les sínies, cada vegada a major velocitat, i això produeix un neguit de la qual ningú ens pot rescatar.

- Tantes persones s'aferren a la idea de l'existència d'un Déu fantàstic per no haver d'enfrontar-se a la veritat més insuportable: que la vida passa i s'esvaeix (com un estel).

- Els sols poden posar-se i sortir de nou, però per a nosaltres, quan aquesta breu llum es posi no haurà més que una nit eterna que ha de ser dormida.

- La vida és el que succeeix mentre estem ocupats en fer altres plans. (John Lennon)

- Escampa el vent les fulles pel sòl i la selva, reverdint-se, produeix unes altres en arribar la primavera, d'igual sort, una generació humana neix i una altra pereix. (Homer)

- Els estels porten aquí milions d'anys, segons diuen els astrònoms. Sembla que no van a desaparèixer mai i, de sobte, donen un salt al buit i s'esborren per sempre com si mai haguessin estat aquí. Doncs el mateix passa amb les persones, sembla que van a durar sempre, que mai t'abandonaran del tot i, quan t'adones, han desaparegut del món sense ni tan sols deixar un rastre de llum com els estels; a tot estirar una lleu petjada en la memòria d'els qui les van estimar, que desapareixerà amb aquests, perquè també ells desapareixeran un dia. I així generació darrera generació, el mateix que els estels. 



00000000000000000000



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada