"La consecució d'una gran gesta no és solament gràcies a l'esforç físic i tècnic abocats, si no que també és conseqüència d'haver-ho somiat, i que aquest segon factor és tan important o més que el primer, ja que un bon entrenament i planificació pot fer-te arribar molt lluny, però mai et portarà a un somni impossible. (Walter Bonatti)".

Sheep are not pacifists are cowards (Les ovelles no son pacifistes, son covards).

The only failure is giving up (L’únic fracàs es donar-se per vençut).

L'única forma d'aconseguir l'impossible es creure que es possible.

Només aquells que s'arrisquen anar massa lluny podran saber el lluny on poden arribar.


dimecres, 8 de gener del 2014

Quatre periodistes confirmen que la muller de rajoy va avortar a les espanyes en 1998


Segons aquest article la dona del Rajoy va avortar i ell es gai (o sigui "maricón"). Jo parlant d'ell afegiria maldestre, líder de partit corrupte, inepte, "meapìles", possible corrupte, venut al poder financer, i que ha aconseguit fer bo al "sabater" i això que era quasi impossible.
Tothom ha de ser lliure de fer el que vulgui sense perjudicar als altres, però s'ha de saber estar a l'alçada de les circumstancies i el que no es pot fer es dir el "fes el que dic i no el que faig" com ens volien fotre dins del cap quan érem petits. I menys voler amagar les coses quan avui el que voleteja per "inet" acaba assabentar-se de tot. Encara que em reafirmo que tenint present que les dos casuístiques ja fa temps que les vaig sentir, deu haver alguna cosa de veritat encara que no tinc la seguretat de que sigui totalment certa.

A més es un covard que no s'atreveix a donar mai la cara.


00000000000000000000000000000000

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada