"La consecució d'una gran gesta no és solament gràcies a l'esforç físic i tècnic abocats, si no que també és conseqüència d'haver-ho somiat, i que aquest segon factor és tan important o més que el primer, ja que un bon entrenament i planificació pot fer-te arribar molt lluny, però mai et portarà a un somni impossible. (Walter Bonatti)".

Sheep are not pacifists are cowards (Les ovelles no son pacifistes, son covards).

The only failure is giving up (L’únic fracàs es donar-se per vençut).

L'única forma d'aconseguir l'impossible es creure que es possible.

Només aquells que s'arrisquen anar massa lluny podran saber el lluny on poden arribar.


dimarts, 7 de gener del 2014

Sacyr va rebre de forma irregular un aval públic per al Canal



I no tindrem la sort de que surti algun sindicat, partit polític, agrupació o alguna entitat que porti davant la justícia als responsables de la concessió de l'aval?. Ja que s'ha de tenir en compte que si al final la concessionària del canal no tona la fiança dipositada (obligatòria per a totes les obres d'envergadura) haurà de pagar el CESCE, o sigui tots els "espanyolitos".
I la pastor que tingui present que el que signa una empresa de les espanyes a l'estranger s'ha de complir, i dins de les espanyes, també. Ja està bé de mafiosos, amb el beneplàcit del govern de torn. O sigui que el viatge se'l podia haver estalviat i fer asseure's al seu despatx als responsables de Sacyr i plantar-lis la canya i no esperar a veure si es soluciona amb beneficis extres a l'empresa per poder tenir una cadira assegurada  quan marxi del govern.

JA ESTÀ BÉ DE COLLONADES!!!


000000000000000000



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada