"La consecució d'una gran gesta no és solament gràcies a l'esforç físic i tècnic abocats, si no que també és conseqüència d'haver-ho somiat, i que aquest segon factor és tan important o més que el primer, ja que un bon entrenament i planificació pot fer-te arribar molt lluny, però mai et portarà a un somni impossible. (Walter Bonatti)".

Sheep are not pacifists are cowards (Les ovelles no son pacifistes, son covards).

The only failure is giving up (L’únic fracàs es donar-se per vençut).

L'única forma d'aconseguir l'impossible es creure que es possible.

Només aquells que s'arrisquen anar massa lluny podran saber el lluny on poden arribar.


dissabte, 18 de gener del 2014

Una vegada salvada la prima de risc hem de salvar a les persones



Com es pot ser tant mesquí per fer aquestes declaracions. O sigui primer la prima i després les persones, quan hauria de ser a l'inrevés. Si tots aquests vils politicastres poden fer i desfer tot el que vulguin es culpa total de la població. Ens queixem molt però tornem a votar sempre als mateixos impresentables i hem aconseguit que ells es considerin una casta superior. Es incomprensible que uns partits polítics que tenen un munt de nefasts i corruptes elements imputats la gent els torni a votar, la prova es que l'última estimació de vots, els dos partits més corruptes s'emportin un 65%. A les últimes eleccions es va elegir president de les espanyes el "hilillos de platilina", que a més estava al govern quan la invasió de Irak, i altres desastres de l'època de l'ansar. Això es el màxim de l'estupidesa humana. 
Ara m'adono quan diuen salvar a les persones, deuen voler dir xuclar encara més del que fan. Les persones a que es refereix son ells.  

A baix el poble, dalt els indesitjables que hem deixat pujar damunt nostre.
0000000000000000000000000


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada