"La consecució d'una gran gesta no és solament gràcies a l'esforç físic i tècnic abocats, si no que també és conseqüència d'haver-ho somiat, i que aquest segon factor és tan important o més que el primer, ja que un bon entrenament i planificació pot fer-te arribar molt lluny, però mai et portarà a un somni impossible. (Walter Bonatti)".

Sheep are not pacifists are cowards (Les ovelles no son pacifistes, son covards).

The only failure is giving up (L’únic fracàs es donar-se per vençut).

L'única forma d'aconseguir l'impossible es creure que es possible.

Només aquells que s'arrisquen anar massa lluny podran saber el lluny on poden arribar.


divendres, 7 de març del 2014

El govern posa límits al "crowdfunding"


Una altre noticia de que s'està preparant un altre mesquineria. Es que aquest govern del corrupte partit, en fa una darrera l'altre, la qüestió es que la gent no es pugui ajudar entre ells, tot i tenint en compte que els que els haurien d'ajudar no ho fan. Potser si que volen que la gent al final es suïcidi, però llavors ho tindran clar ja que no hi tindran els esclaus als que robar, com ara.

El Gobierno limita el 'crowdfunding': un millón máximo con aportaciones de 3.000€ (El Confidencial)

El Gobierno pone límites al 'crowdfunding' (Publico.es)

Encara que jo confio que sigui com posar portes al camp, ja que com es pot fer per internet, es faci per webs fora de les espanyes, i llavors encara surtin més del control de país. 
Però de que "cony" tenen por aquests politicastres, que es financin fora de les entitats bancaries, llavors ho tenen clar, que les entitats financin els projectes. O potser es per que tenen por que igual que es va aconseguir els diners per portar a la justícia al "Rato" puguin arribar a portar a tots els possibles corruptes encara que estiguin al govern. Anant posant traves per portar als indesitjables, però amics, a la justícia, primer posant unes tasses impossibles, ara prohibint el "crowdfunding", que serà la pròxima "putada"?.


00000000000000000000

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada