"La consecució d'una gran gesta no és solament gràcies a l'esforç físic i tècnic abocats, si no que també és conseqüència d'haver-ho somiat, i que aquest segon factor és tan important o més que el primer, ja que un bon entrenament i planificació pot fer-te arribar molt lluny, però mai et portarà a un somni impossible. (Walter Bonatti)".

Sheep are not pacifists are cowards (Les ovelles no son pacifistes, son covards).

The only failure is giving up (L’únic fracàs es donar-se per vençut).

L'única forma d'aconseguir l'impossible es creure que es possible.

Només aquells que s'arrisquen anar massa lluny podran saber el lluny on poden arribar.


dimecres, 5 de març del 2014

Ferraz marca la línia vermella al PSN: Bildu no pot ser decisiu en la moció de censura



Encara que dins meu penso que ja s'ho faran, vull fer un petit comentari sobre això. Em pensava que els únics "tocats de l'ala" eren els socialistes catalans, però veig que els de la resta de les espanyes també ho son, i molt tocats. Toc això de socialistes es de nom ja que els fets demostren que son tot el contrari, son dreta i agenollada davant del poder financer.
O sigui, i centrant-me en el tema, no votaran la moció per no fer-ho igual que Bildu, però deixaran que que el PPcorrupte de Navarra s'aprofiti de Bildu per no deixar el poder. Incongruències totals. M'agradaria saber el motiu de fer-ho, ja que si es per no aguantar les campanyes del PPcorrupte contra el PSOEcorrupte per votar el mateix en una resolució deixaran perdre els vots dels pocs simpatitzants que li queden a Navarra, i més quan en diferents ajuntament del País Basc el PPcorrupte i Bildu voten igual.
El que menys l'importa als dos corruptes partits es el bé del poble i acabar amb la corrupció, ells al seu rotllo i anant xuclant de la mamella tot el que es pugui.
Però ja he dit, que tant em fot i ja s'ho faran. El que interessa es que aquí, a Catalunya, aconseguim la INDEPENDÈNCIA.


00000000000000000


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada