"La consecució d'una gran gesta no és solament gràcies a l'esforç físic i tècnic abocats, si no que també és conseqüència d'haver-ho somiat, i que aquest segon factor és tan important o més que el primer, ja que un bon entrenament i planificació pot fer-te arribar molt lluny, però mai et portarà a un somni impossible. (Walter Bonatti)".

Sheep are not pacifists are cowards (Les ovelles no son pacifistes, son covards).

The only failure is giving up (L’únic fracàs es donar-se per vençut).

L'única forma d'aconseguir l'impossible es creure que es possible.

Només aquells que s'arrisquen anar massa lluny podran saber el lluny on poden arribar.


dimecres, 26 de març del 2014

UN ALTRE ROBATORI A FAVOR DELS BANCS I EMPRESARIS AMICS


El Jueves
Com sempre les "cagades" sabent-ho o sense, sempre les hem de pagar els mateixos. Si les autopistes son deficitàries hi han dos possibilitats. La primera es que les concessionàries hagin apostat malament, llavors ells han de fer-se càrrec. La segona es que aquelles hagin agafat la concessió per un informe que digui un moviment previst, sent aquest rentable, i llavors no es produeixi, llavors el que va signar l'informe es el responsable, i aquest es el que hauria de pagar la broma.
Però està clar, amb un informe, de qui sigui, els bancs van donar crèdits per que les concessionàries les construeixin, i ara aquests crèdit no es poden tornar. "DE PUTA MA.." (Es una frase feta).

0000000000000000000000

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada