"La consecució d'una gran gesta no és solament gràcies a l'esforç físic i tècnic abocats, si no que també és conseqüència d'haver-ho somiat, i que aquest segon factor és tan important o més que el primer, ja que un bon entrenament i planificació pot fer-te arribar molt lluny, però mai et portarà a un somni impossible. (Walter Bonatti)".

Sheep are not pacifists are cowards (Les ovelles no son pacifistes, son covards).

The only failure is giving up (L’únic fracàs es donar-se per vençut).

L'única forma d'aconseguir l'impossible es creure que es possible.

Només aquells que s'arrisquen anar massa lluny podran saber el lluny on poden arribar.


dissabte, 13 de setembre del 2014

Neteja de corruptes a Catalunya



Encara que el PPcorrupte+podrit hagi demostrat una vegada més la seva baixesa moral, com ja sabíem, continuo dient que ens fan un favor. La única que surt perjudicada es la Victoria, però ha d'aprendre que una persona ha de saber com venjar-se. 
Que el cas pujol hagi esclatat, em mantinc i em refermo que pels Catalans es positiu, i crec que ens està fent un gran favor. Si us plau, que continuïn denunciant tota la "merda" que hi ha a la política Catalana, encara que no tindran massa pebrots ja que ells podrien sortir esquitxats, si no com es menja que mentre en pujol pactava amb el PPSOE li reien les gràcies, i no ha sortit fins ara que estem a punt de trencar amb les espanyes.
Hem de fer neteja de tota la podridura que hi ha, i si hagués una justícia com cal, investigaria el 3 o 5%, i als que ho sabien i no van dir res els jutjarien com a encobridors. Així es com es fa net, per aconseguir un País INDEPENDENT I NET.
La camacho més valdria que tanqués la seva bucota i anés a declarar al parlament pel cas Camarga, i una vegada fet això, anés a fer de bufó del mesquí rajoy, ja que no serveix per res millor.

Extret de: http://www.tiendadedisfraces.es/.
Aquí vull representar a un dels bufons del Rajoy, també amb la boca ben grossa.

0000000000000000000000000



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada