"La consecució d'una gran gesta no és solament gràcies a l'esforç físic i tècnic abocats, si no que també és conseqüència d'haver-ho somiat, i que aquest segon factor és tan important o més que el primer, ja que un bon entrenament i planificació pot fer-te arribar molt lluny, però mai et portarà a un somni impossible. (Walter Bonatti)".

Sheep are not pacifists are cowards (Les ovelles no son pacifistes, son covards).

The only failure is giving up (L’únic fracàs es donar-se per vençut).

L'única forma d'aconseguir l'impossible es creure que es possible.

Només aquells que s'arrisquen anar massa lluny podran saber el lluny on poden arribar.


dissabte, 29 de novembre del 2014

En miserable i mesquí major del regne continua errant-la


El mentider major del regne s'equivoca una vegada vegada, aquesta vegada potser per ignorància o segurament perquè mai s'ha preocupat per Catalunya. Les quatre províncies NO estan unides per l'alta velocitat, a la província de Tarragona la estació està al mig del no res, o sigui a l'"extrem del cul del no res"

Espero i confio que aviat no parlarem de "províncies".

Es important saber la mala comunicació que hi ha per arribar-hi en bus, per molt que hi hagin quatre línies.

No hauria estar més efectiu no fer tanta alta velocitat, i modernitzar les xarxes tradicionals de totes les províncies de les espanyes?. Hi ha un estudi que si ho haguessin fet amb velocitats màximes de 200 kms. per hora hi havien diners per arranjar tota la xarxa tradicional. Però està clar el poble viatja en la xarxa de sempre i els xucladors en alta velocitat.

000000000000000000000000


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada