"La consecució d'una gran gesta no és solament gràcies a l'esforç físic i tècnic abocats, si no que també és conseqüència d'haver-ho somiat, i que aquest segon factor és tan important o més que el primer, ja que un bon entrenament i planificació pot fer-te arribar molt lluny, però mai et portarà a un somni impossible. (Walter Bonatti)".

Sheep are not pacifists are cowards (Les ovelles no son pacifistes, son covards).

The only failure is giving up (L’únic fracàs es donar-se per vençut).

L'única forma d'aconseguir l'impossible es creure que es possible.

Només aquells que s'arrisquen anar massa lluny podran saber el lluny on poden arribar.


dijous, 9 d’abril del 2015

Perquè ningú pot confiar amb el mentider major del regne?


Si algú encara dubte que el miserable president del govern de les espanyes no ha estat el causant de portar al país a la major de les misèries, de les que ningú es podria haver imaginat, val la pena llegir aquest article, que anomeno a continuació, i no copio per la seva extensió.

¿Por qué nadie puede confiar en Rajoy?
"El actual presidente del Gobierno ha llevado a España al borde del abismo político, económico y social, lo que será su fin, pero el daño que ha hecho durará generaciones" (enllaç ->)

Sincerament crec que val la pena llegir-lo, encara que es una mica llarg, i en alguns moments parla de xifres, però penso que son entenedores al públic en general. En síntesis et diu el que ha fet i algunes pinzellades, molt aclaridores, del que podia haver fet. Però només profunditzant en la part econòmica, no en la política ni en la ideològica. 


Molt encertada la frase d'un elegible de Madrid, d'un partit que per cert no penso votar: 
"Cuando llegó la austeridad, en lugar de quitar grasa, el PP cortó una pierna"

0000000000000000000000


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada