"La consecució d'una gran gesta no és solament gràcies a l'esforç físic i tècnic abocats, si no que també és conseqüència d'haver-ho somiat, i que aquest segon factor és tan important o més que el primer, ja que un bon entrenament i planificació pot fer-te arribar molt lluny, però mai et portarà a un somni impossible. (Walter Bonatti)".

Sheep are not pacifists are cowards (Les ovelles no son pacifistes, son covards).

The only failure is giving up (L’únic fracàs es donar-se per vençut).

L'única forma d'aconseguir l'impossible es creure que es possible.

Només aquells que s'arrisquen anar massa lluny podran saber el lluny on poden arribar.


dissabte, 11 d’abril del 2015

Reus en una classificació de municipis més endeutats


Reus està entre els 10 municipis més endeutats, dels que tenen més de 80 mil habitants i menys de 200 mil. Aquests 10 son: Jerez de la Frontera, Jaén, Parla, Reus, Alcorcón, Gandía, Algeciras, Torrejón, Rivas-Vaciamadrid y Arganda. No estan en cap ordre,
Estar en una classificació positiva, entre els deu primers, normalment es un orgull, però en una classificació negativa, com aquesta, es esgarrifós. Aquesta situació, en primer lloc, hem d'agrair-la als partits que ens va està manant fins a les últimes eleccions, però sense oblidar als altres que tenien regidors, ja que pel que sembla només es preocupaven de parar la ma a final de mes. Pel que sembla, esperem el dictamen de la justícia, es que a Reus s'ha ajuntat la corrupció amb la incompetència, ajuntat als deliris de grandesa.
La prova que, amb un sol regidor, es pot controlar a un ajuntament es el cas de la CUP a Reus, amb molta feina per la poca disposició dels regidors governants, han destapat una sèrie de casos de corrupció, que inclús han portat a la cúpula de la sanitat catalana al jutjat. Imaginem-se el que es podria fer amb una bona oposició, i no com ara que mentre et donin una cadira als consells d'administració et compren, i barat. A recordar el cas d'un regidor, una mica estrafolari, que donava guerra fins que li van donar cadira. 
Espero que a les eleccions de maig, el presumpte corrupte PPSCiU no guanyi l'alcaldia de Reus. Una part d'aquest partit ja no es presumpte, es real.


0000000000000000000000000000


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada