"La consecució d'una gran gesta no és solament gràcies a l'esforç físic i tècnic abocats, si no que també és conseqüència d'haver-ho somiat, i que aquest segon factor és tan important o més que el primer, ja que un bon entrenament i planificació pot fer-te arribar molt lluny, però mai et portarà a un somni impossible. (Walter Bonatti)".

Sheep are not pacifists are cowards (Les ovelles no son pacifistes, son covards).

The only failure is giving up (L’únic fracàs es donar-se per vençut).

L'única forma d'aconseguir l'impossible es creure que es possible.

Només aquells que s'arrisquen anar massa lluny podran saber el lluny on poden arribar.


dimecres, 13 de maig del 2015

A les espanyes tot millora


"Espanya ha caigut fins al lloc 41 al "Índex de Capital Humà" realitzat pel "World Economic Forum". Aquest índex calcula el talent, l'educació i la inclusió laboral de la població de cada país. Amb aquesta reculada, Espanya es col·loca per sota de països com Romania o Kazakhstan, que habitualment es trobaven molt lluny en el rànquing. En l'anterior índex Espanya va ocupar el lloc 29, la qual cosa suposa una caiguda de 12 posicions.
En una escala de 0 a 100 Espanya ha tret 73,3 punts. El país que ocupa el primer lloc en la llista és Finlàndia amb una puntuació de 85.78 punts, el segon lloc és per a Noruega i el tercer per a Suïssa. Alemanya ocupa el lloc 22, França el 14 i EUA el 17. En els últims llocs del rànquing general els ocupen Iemen, Txad i Mauritània".

Però que no ens càpiga cap dubte, que el Iemen, el Txad i Mauritània es preparin que anem directes a treure'ls del podi, per sota, per guanyar-lo nosaltres. Espero que en aquest nosaltres no estem els Catalans, i que haguem pogut fotre el camp.


000000000000000000000000000


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada