"La consecució d'una gran gesta no és solament gràcies a l'esforç físic i tècnic abocats, si no que també és conseqüència d'haver-ho somiat, i que aquest segon factor és tan important o més que el primer, ja que un bon entrenament i planificació pot fer-te arribar molt lluny, però mai et portarà a un somni impossible. (Walter Bonatti)".

Sheep are not pacifists are cowards (Les ovelles no son pacifistes, son covards).

The only failure is giving up (L’únic fracàs es donar-se per vençut).

L'única forma d'aconseguir l'impossible es creure que es possible.

Només aquells que s'arrisquen anar massa lluny podran saber el lluny on poden arribar.


diumenge, 30 d’agost del 2015

Diferencia entre anarquisme i comunisme



Encara que no acabi de combregar en cap d'aquestes dos ideologies, crec molt interessant escoltar la Federica Montseny explicant breument les principals diferencies entre el Anarquisme i el Comunisme, matisant  el que es el Socialisme. Programa de TVE "La Clave" (1984).
Les meves creences es que l'anarquisme no es possible degut a la naturalesa de la 'humanitat, ja que jo soc dels que crec que la humanitat està completament deshumanitzada i que s'han convertit en un virus, que el millor que podria passar es que hi hagi un "reset" total, i després d'aquest nou començar no crec que l'egoisme humà no hi torni. Amb l'egoisme de les persones es impossible construir un estat anàrquic. I referent al comunisme, com a idea es molt correcta però a la pràctica sempre es torna una dictadura de l'estat. Una branca del socialisme, el socialisme autogestionari, passar el mateix, ja que està entre l'anarquisme i el comunisme. Des de que el primer humanoide va fer un arma amb un os per atacar un altre humanoide, la raça sempre ha anat de mal en pitjor, en quan a convivència. Parlo com a raça no com a individus individuals, ja que el que diuen la civilització sempre ha anat empitjorant el que vol diu la paraula.

000000000000000000000




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada