"La consecució d'una gran gesta no és solament gràcies a l'esforç físic i tècnic abocats, si no que també és conseqüència d'haver-ho somiat, i que aquest segon factor és tan important o més que el primer, ja que un bon entrenament i planificació pot fer-te arribar molt lluny, però mai et portarà a un somni impossible. (Walter Bonatti)".

Sheep are not pacifists are cowards (Les ovelles no son pacifistes, son covards).

The only failure is giving up (L’únic fracàs es donar-se per vençut).

L'única forma d'aconseguir l'impossible es creure que es possible.

Només aquells que s'arrisquen anar massa lluny podran saber el lluny on poden arribar.


dijous, 10 de desembre del 2015

Fotent canya no es manera de motivar


Ja fa temps que un company em va dir que la actuació del PPcorrupte amb Catalunya s'estudiarà en les universitats de psiquiatria (frase de la que estic completament d'acord), ja que si vols guanyar-te amics has de fer de tot menys menystenir-los ni trepitjar els seus sentiments intentant acabar amb ells. Així es la política del Ppmiserable amb la nostra nació.
Crec que en l'àmbit català està succeint el mateix, encara que la majoria del partit que ho fa, no ho vulgui veure i encara ho trobi bé. Aquí podríem dir que el que no vulguis per tu no ho vulguis pels altres. Estic cada vegada convençut que actuen d'aquesta manera ja que dins del partit hi ha masses dirigents que no estan convençuts de la INDEPENDÈNCIA, inclús que alguns no la volen, i “fotent canya” als altres estan intentant que no s'aconsegueixi, però que la culpa a ulls del poble siguin dels demès. I deixo clar que no parlo del líder.



00000000000000000000000000



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada