"La consecució d'una gran gesta no és solament gràcies a l'esforç físic i tècnic abocats, si no que també és conseqüència d'haver-ho somiat, i que aquest segon factor és tan important o més que el primer, ja que un bon entrenament i planificació pot fer-te arribar molt lluny, però mai et portarà a un somni impossible. (Walter Bonatti)".

Sheep are not pacifists are cowards (Les ovelles no son pacifistes, son covards).

The only failure is giving up (L’únic fracàs es donar-se per vençut).

L'única forma d'aconseguir l'impossible es creure que es possible.

Només aquells que s'arrisquen anar massa lluny podran saber el lluny on poden arribar.


dimecres, 23 d’agost del 2017

De miserables, corruptes i altres bagatel·les que no fan gràcia


Que "la Meseta" estigués avisada de la possible cèdula terrorista encapçalada pel "miserable" terrorista, l'imam de Ripoll, i no avisés a les autoritats catalanes es de mesquins, i ara tenen la barra de queixar-se que en les investigacions, els mossos, no hagin deixat entrar la "Cuardia Civil" i a la "Polícia Nacional" Crec que aquests cossos policials a qui s'haurien de queixar es al seu "Ministerio". A més aquell miserable ja havia estat a la presó, i encara que era per un altre motiu (segons diuen era per drogues), com es que la justícia espanyola permet a un delinqüent estranger seguir aquí encara que hagi complert la seva condemna. Una vegada complerta s'ha de fotre fora als estrangers delinqüents. Això últim es una opinió personal. Però el cas es que a Ripoll ningú ho sabia i estava fent d'imam. 


%%%%%%%%%%%%

Un altre notícia que em treu de polleguera, es al llegir que s'està avançant en la privatització de Bankia. O sigui que després de robar-nos 60 mil milions d'euros en el sanejament de la banca, la que va ser nacionalitzada i s'està reflotant-se la tornem a passar a mans privades. 
Es el mateix com les autopistes madrilenyes que van fer fallida, se les queda l'estat, paguen per això (nosaltres), i ja estan pensant com fer-ho per passar-les novament a mans privades, que poden ser les mateixes que les que eren quan van fer fallides. O sigui que l'únic canvi es que l'estat (nosaltres) pagarem les deutes que tenen, que per cert son de bastants milions.
Això també es corrupció, però en espanya no passa res.


%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%

Del robatori a la vidriola de les pensions, que es la vida laboral de molts espanyols. De que l'"Estado" està endeutat amb un import bastant més superior a l'import del PIB, o sigui que tot el que es produeix a espanya en un any, es inferior al que es deu, o sigui que no es podrà tornar mai més. Y que donen xifres excel·lents d'exportacions, en aquest cas de Catalunya, i que llavors amb boca petita et puntualitzen, que en un tant per cent molt alt, es productes químics de Tarragona i de fabricació de cotxes, o sigui perfecte per l'ocupació, però res més, ja que son grans empreses o estrangeres o que quasi no paguen impostos.

PER AVUI HO DEIXO CÒRRER, ja que amb aquesta colla de lladres i corruptes no hi ha res a fer si el poble no reacciona.

%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada