"La consecució d'una gran gesta no és solament gràcies a l'esforç físic i tècnic abocats, si no que també és conseqüència d'haver-ho somiat, i que aquest segon factor és tan important o més que el primer, ja que un bon entrenament i planificació pot fer-te arribar molt lluny, però mai et portarà a un somni impossible. (Walter Bonatti)".

Sheep are not pacifists are cowards (Les ovelles no son pacifistes, son covards).

The only failure is giving up (L’únic fracàs es donar-se per vençut).

L'única forma d'aconseguir l'impossible es creure que es possible.

Només aquells que s'arrisquen anar massa lluny podran saber el lluny on poden arribar.


divendres, 25 d’agost del 2017

Va de GRÀCIES



Interessant text que està circulant per internet i fa referència a les diferents formes d’actuar entre els cossos de l’estat espanyol i els catalans …, que continua demostrant que estem en una "quasi" dictadura, que tot el que a la "meseta" no li "barrufa" ho ataca amb totes les seves forces, incloses les que haurien de ser per servir a tota la població

Va de GRÀCIES:
-Gràcies Mossos d’Esquadra per la gran tasca feta amb la màxima rapidesa, el màxim rigor i la màxima professionalitat.
-Gràcies serveis d’emergències i personal sanitari per la vostra professionalitat i dedicació.
-Gràcies Govern de la Generalitat per posar-vos al capdavant en la gestió d’aquesta situació tant súmament delicada i donar la talla en tot moment.
– Gràcies institucions de Catalunya per la impecable gestió de les hores posteriors als atemptats, amb la qual s’ha evitat el nivell 5 d’alerta terrorista i totes les seves conseqüències…
– Gràcies Rajoy per arribar 7 hores tard per parlar-nos d’unitat i solidaritat i demostrar un cop més que no et necessitem per a res.
– Gràcies Soraya per mostrar-nos les veritables intencions de tota la vostra opaca gestió, pujar el nivell d’alerta terrorista a 5 i ocupar places i carrers amb l’exèrcit.
– Gràcies Felip VI per mostrar la teva cara més hipòcrita i cínica, fent-te fotos amb menors als hospitals mentre fas negoci amb la venda d’armes a països que financien grups terroristes.
– Gràcies Ministro Zoido per mostrar la teva enorme incompetència donant per desarticulada la cèl·lula gihadista quan l’autor de la massacre encara era viu i corria lliure.
– Gràcies governs de Madrid per no convocar la junta de seguretat en 8 anys, per vetar l’accés dels Mossos als arxius de l’Europol i per vetar la convocatòria de 500 noves places de Mossos, tot i portar 2 anys en nivell 4 d’alerta terrorista.
– Gràcies mitjans de comunicació estatals per mostrar la vostra cara més professional i sincera intentant relacionar els atemptats gihadistes amb l’independentisme.
– Gràcies un cop més malalts de catalanofòbia per recordar-nos que vatros, en els moments més durs, tampoc ens falleu mai.
– En definitiva, gràcies Estat espanyol i poders fàctics de Madrid per ensenyar-nos que a Catalunya ja no us necessitem per a res i que a pesar de les vostres malifetes, els vostres atacs i els vostres pals a les rodes, estem preparats per ser un estat independent, estructuralment, socialment i mentalment.



0000000000000000000000000


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada