"La consecució d'una gran gesta no és solament gràcies a l'esforç físic i tècnic abocats, si no que també és conseqüència d'haver-ho somiat, i que aquest segon factor és tan important o més que el primer, ja que un bon entrenament i planificació pot fer-te arribar molt lluny, però mai et portarà a un somni impossible. (Walter Bonatti)".

Sheep are not pacifists are cowards (Les ovelles no son pacifistes, son covards).

The only failure is giving up (L’únic fracàs es donar-se per vençut).

L'única forma d'aconseguir l'impossible es creure que es possible.

Només aquells que s'arrisquen anar massa lluny podran saber el lluny on poden arribar.


dimarts, 19 de setembre del 2017

Perquè jutjar a "Intereconomia"


Crec sincerament que als responsables de «Intereconomísobre la ocurrència de que el dictador de Corea del Nord bombardegi Barcelona se l’hauria de jutjar, per tres raons principalment, podrien haver d’altres, però jo em refereixo a aquestes.
1er. Si tota la caterva d’indecents del govern, del partit que es com una societat per delinquir, l’altre que ha robat (presumptament) milions a Andalusia, juntament al gos falder de la societat per delinquir, estan d’acord de que si Catalunya se’n va les espanyes tendran un molt greu problema, ja que una gran del PIB es degut a Catalunya, i encara que no ho vulguin dir, que en part estem sufragant els malbarataments d'altres comunitats i que el deute públic seria impagable, es per això que no volen que marxem, si una bomba destrueix Catalunya, seria com si haguéssim marxat, la resta des les espanyes quedarien bastant en pilotes.
2on. Que passaria si la bomba fallés i passes de llarg i anés a petar a madrid, fent una mortaldad entre la família reial, polítics a mansalva, corruptes i no corruptes, forces fàctiques i tireters. Llavors seria una verdadera llàstima .... o potser no.
3er. Si era un acudit, que no estic segur, seria pitjor que el que va publicar Casandra sobre carrero blanco, i aquesta xicota va ser jutjada.





000000000000000000000000


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada